VÁSÁROLJ HELYBEN GÚTÁN

Célunk, hogy városunk lakói a multik helyett a bezárni kényszerült helyi üzleteket támogassák vásárlásaikkal

A háttérben folynak a munkálatok! Inkább a fejlesztéssel foglalkozom, mint a kommunikációval, de igyekszem vélaszolni a mailekre, kérlek legyetek türelemmel

 • Tudom, zavaros a kép, de többen elmonták véleményüket, elképzelésüket, hála és köszönet érte, tisztul...
 • Vannak, akik vállalkozóként megkerestek részvételi szándékukkal, bár még kevesen, de alakul. Nagyon fontos, hogy jelezzétek a szándékotokat, és akkor tudunk valamiféle párbeszédet folytatni, hogyan lenne jó ezt az egészet csinálni.

A felhívás részletei

A jelenlegi helyzet városunkat érintő gazdasági következményeinek enyhítésére és a karantén betartására való ösztönzés érdekében szeretnék néhány javaslatot felvázolni.

 • Weboldal, ami rendszerezi a helyi kiskereskedéseket (üzleteket) pl.
  Gutaiuzletek.sk
 • Azok számára, akik rendelkeznek saját interneres üzlettel, a meglévő üzletre irányítani az érdeklődőket
 • Akik még nem rendelkeznek saját interneres üzlettel, azoknak minimális idő alatt telepíteni egy alap rendszert a személyre szabás és design igénye nélkül pl.
  teuzleted.gutaiuzletek.sk
  . Demo itt (természetesem némileg elfogadhatóbb megjelenéssel és HU/SK nyelven)
 • Azoknak, akik nem is szeretnének az interneten keresztül kereskedni, de meg szeretnék tartani a kapcsolatot a vásárlőikkal, fel tudnánk tüntetni az elérhetőségeket illetve a kommunikáció módját és egyéb tájékoztatást
 • Az említetteken kívül lehetnek szolgáltatók, kisiparosok, szakemberek, akik a karantén ellenére is tudják és akarják a tevékenységüket folytatni. Számukra szintén fel tudjuk ajánlani az elérhetőségük illetve a kapcsolat módjának feltüntetését
 • A fent említett pontból kiemelném a személyszállításban érintett szolgáltatókat és dolgozókat, akiket szintén be lehetne vonni az áru házhozszállítására (mint ahogyan azt felajánlották az élelmiszer bevásárlással kapcsolatban - Tisztelet nekik!)

Mindezt természetesen

Díj- és költségmentesen!

Amennyiben az érdeklődők száma elér egy előre meg nem határozott számot (azért nem, mert nincs semmi tapasztalatom az ilyesmivel, de 2 üzlettel nem célszerű indulni), nekilátunk a fejlesztésnek, ami a előre láthatóan 2 nap.

Arra kérnék mindenkit, a cél ne a versengés legyen, hanem a talpon maradás és közösségünk felvirágoztatása. A felsoroltakon kívül minden konstruktív javaslatot szívesen veszünk! Javaslatokat illetve a részvételi szándékot kérem mielőbb jelezni ITT

Regisztráció

FONTOS! Senkinek nem adunk ki semmilyen személyes adatot, nem számítunk fel semmilyen költséget, nem kötelezünk semmire és nem küldünk marketing e-maileket!

Jelenleg regisztrát vállakozók száma:

10

Milyen módon szeretnél csatlakozni?

Kapcsolat

Amennyiben a form nem szimpatikus, mint ahogy nekem sem az, e-mail cím:

romol@azn.sk